REKOringen.com tilbyr en enkel måte å komme i kontakt med potensielle kunder i ditt område, slik at du kan ta et skritt tilbake fra markedsføring og salgsaktiviteter og fokusere på å tilby fantastiske produkter. Skal ikke legge skjul på at det krever litt fra deg som produsent, du må være tilgjengelig, service minded og vennlig.
Forbrukere er ute etter kortreist og lokalt produsert mat som tilbys av hyggelige produsenter.
REKOringen.com  ønsker å bidra i denne verdigkjeden ved å skape et elegant og digitalt møteplass som er enkel og brukervennlig for både produsenter og forbrukere.

1. Registrer din personlige profil

First things first.

Du behøver å registrere din personlige profilkonto først. Vi behøver å vite at du er den du oppgir at du er. Opplever du vanskeligheter under dette steget, må du ta kontakt med oss.


2. Legg til din virksomhet

Legg til din virksomhet. Bruk litt tid på å legge inn riktig informasjon, slik som adresse, e-postadresse, telefonnummer, hva din virksomhet heter, hvilken REKO-ring eller region tin virksomhet tilhører. Det vil også være viktig å legge ut fine bilder i god oppløsning. Dette for at forbrukerne skal ha et godt bilde av deg og virksomheten.
Vi kommer til å kontakte deg underveis med gode og nyttige tips slik at virksomheten din ser proft ut, kommuniserer godt produktene dine og tiltrekker seg stadig nye kunder.


3. Len deg tilbake og vent

Det er kanskje litt vanskelig å sette ord på dette, men vi kommer til å sørge for at forbrukerne finner din virksomhet, bestiller fra deg og ikke minst gir deg en vurdering av deres opplevelse med deres produkter og ikke minst servicen de får.

Det vil være avgjørende å samle inn flest mulig vurderinger for å bygge den nødvendige troverdigheten som vil medføre til mer salg og flere nye kunder. Husk å oppfordre din kunder til å legge igjen en vurdering på REKOringen.com etter at de har kjøpt fra deg.

SETT I GANG NÅ